SKAPEREN

Kristian Sætre (f. 1996) er en prisvinnende gründer som har blitt svært anerkjent gjennom sitt arbeid for barn og ungdom, med organisasjonen Oss Mot Mobbing.
 

De siste 10 årene av livet, har Sætre viet til å hjelpe andre i vanskelige situasjoner – med blant annet foredrag for hundrevis av skoler, turneer, støttegrupper, lovendring, bevisstgjøring, rådgivning, opplevelsesdager og generell synliggjøring av temaet mobbing.

Han er en drømmer, som satser alt, har en unik gjennomføringsevne og går alltid 100% inn i det han tror på. Derfor ble han allerede i en alder av bare 17 år kåret til Norges største forbilde, under prisutdelingen Norske Helter på TVNorge. Han har også mottatt en rekke annerkjennelser og millionstøtter i årene som fulgte.

Nå i dag er Kristian mest kjent på den populære appen Snapchat, under navnet ''keslorang''. Der en usensurert hverdag deles for rundt en halv million glade seere daglig.

Ettersom årene har gått, har Sætre interessert seg mer og mer for mote, kosmetikk og velvære segmentet. Derfor har de siste 2 årene gått til å skape et produkt som kan gi folk noe, en god følelse og en eventyrlig opplevelse. Der kommer eventyrduften Utsolgt inn. Alt det livet hans har bestått av, har en rød tråd som følger visjonen om å lage et fantastisk produkt som også kan være med å bidra inn mot gode formål innenfor nettopp det den unge drømmeren brenner for. Nemlig psykisk helse for barn og ungdom. ‘’Her er det akkurat som at drømmene mine, engasjementet mitt og interessene mine har gått sammen for å lage et barn som da har resultert i UTSOLGT, hahah.’’

 

"SKAPERNE"

Pål-Einar Kneppen Myran (f. 1998) er også en stor bidragsyter til at denne parfymen har gått fra drøm til virkelighet. ''Vi er en bestevenn duo som står sammen og har drømt om dette lenge, så selvom jeg er ansiktet utad, så kan jeg garantere at Pål-Einar er hjernen bak, som har løst alle små og store utfordringer vi har møtt på reisen''. - sier Sætre.

Pål-Einar er født og oppvokst i Kongsvinger og har store ambisjoner for fremtiden til UTSOLGT AS.