PARFYMEN

Et fantastisk team av designere, labratoriumer, investorer, fabrikker og ildsjeler har vært med på å gjøre parfyme-drømmen virkelig! Etter i overkant av 2 år, tusenvis av arbeidstimer og med kortene tett til brystet, er vi endelig klare for å ta Norge med STORM! "Eller, en tropisk bris da".

 

PRODUKTBESKRIVELSE

UTSOLGT er en norskutviklet Eau de Parfum som utfordrer selv de mest anerkjente parfymeprodusentene i verden.

En maskulin 100ml svart silkematt flaske, med krom gull og svart blanke detaljer gir et eksklusivt førsteinntrykk. Da du letter på selve kronen av verket og tar din første spray, så kjenner du umiddelbart at denne duften vil ta deg med på eventyr.

En frisk, intens, krydret, sprudlende og spennende toppnote av kardemomme, sitronskall, rosépepper, og fiolblader, skaper en nysgjerrighet på hva som venter videre. Ved neste stopp på denne duftreisen, befinner vi oss i hjerte av jungelen. Omringet av eksotiske omgivelser vil deilige noter av salvie, cantaloupe, ananas, grønt eple og kanel ligge i luften og blande seg sammen med din helt egne kroppsduft. Det er her magien skjer, og duften får et unikt preg av deg. Før vi beveger oss inn i selve basen av søte noter som vanilje, kastanje, rav og guaiacum. Disse duftene gir deg en varm, komplett, sexy, selvsikker, rå og sensuell følelse av at du er i ett med eventyrduften.

Det er en herreparfyme som også kan fungere som unisex. 

 

RASK, GRATIS LEVERING OG FORNØYDHETSGARANTI

Vi tilbyr rask levering. 2-6 virkedager.

Fornøydgarantien vår er enkel: Er du ikke fornøyd? Da er ikke vi det heller!

Vi i UTSOLGT AS er sikre på at du blir like begeistret for parfymen som vi er. Derfor opererer vi med fornøydhetsgaranti. Vi gir deg pengene tilbake hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten på produktet eller duften ikke passer deg.

Hvis du ikke er tilfreds, sender du parfymen i retur til oss. Det eneste vi ber om er en beskrivelse av hva du ikke er tilfreds med. Deretter refunderer vi tilsvarende produktets pris. Kravet vi har er at du skal gi oss beskjed senest 14 dager etter du har mottatt varene.

 

TILBAKEMELDINGER

Vi har hatt et "lite" forhåndssalg kun via snapchat og WOW for en respons!